Je kunt twisten over wat nu de mooiste dag van je leven is: je trouwdag, of de geboortedag van je kind. Maar beide dagen wil je hoe dan ook het beste van het beste. Want zeg nou zelf, je wilt op zo een dag toch niet aankomen met een kaartje dat je zelf in Word hebt gemaakt en hebt uitgeprint op de kleurenprinter van je werk?

Nee, natuurlijk niet. Je wilt iets unieks. Iets dat recht doet aan deze dag. Je trouwkaart of geboortekaartje moet echt “jij” zijn. Je wilt een kaart die indruk maakt. En natuurlijk wil je dat je trouwkaart of geboortekaart persoonlijk is.

Een persoonlijke kaartje ontwerp je natuurlijk zelf

Goed, geen standaardkaartje, dus. Dan is Koningkaart jou op het lijf geschreven. Koningkaart biedt een groot aantal basisontwerpen die je met eigen foto’s en teksten helemaal kunt personaliseren. En als je écht in een creatieve bui bent, kun je je eigen kaart gewoon ‘from scratch’ zelf ontwerpen.

Dat gaat allemaal heel gemakkelijk met de online tools van Koningkaart. De knoppen zijn logisch en makkelijk. Als je zou willen heb je al binnen 5 minuten je eigen ontwerp gemaakt. Maar geloof me: het is beter om iets meer tijd te pakken. Je wilt het wél goed doen hé?

Natuurlijk kun je van elk ontwerp een proefdruk aanvragen, maar het lijkt me toch best irritant wanneer je steeds opnieuw moet beginnen. Overigens, die proefdruk… doen! Je weet pas echt of je geboortekaart of trouwkaart voldoet aan je wensen wanneer je hem in de hand hebt.

Voor een echt premium-gevoel bestel je een mooi bijpassend label, dat je ook weer helemaal zelf kunt ontwerpen. Oh, by the way, zo een label geeft een premium uitstraling, maar is verrassend betaalbaar en bevestig dit met een touwtje of mooi lint aan je kaart en je hebt een unieke geboortekaart of trouwkaart.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.