Iedereen heeft tegenwoordig veelvuldig last van stress en spanning, alles gaat steeds sneller en we nemen steeds minder vaak tijd voor ons zelf. Targets en deadlines op het werk moeten gehaald worden en de opvoeding van de kinderen vergt veel energie. Dan is het natuurlijk erg fijn om er eens lekker tussenuit te gaan, bijvoorbeeld een weekje naar de zon of een heerlijk weekendje weg binnen Nederland.

Reistas

Weekendtassen

Uiteraard wil je tijdens je vakantie of trip van alle gemakken zijn voorzien, dus moet je veel spullen meenemen. Dit kan erg makkelijk in een mooie weekendtas, deze biedt voldoende ruimte maar is ook nog eens erg stijlvol.

Je wil natuurlijk niet onnodig met een grote en zware koffer sjouwen, bepaal dus voor de tijd goed wat je allemaal mee wilt nemen. In een harde koffer kun je wel veel spullen kwijt, maar in de meeste gevallen heb je al die spullen niet eens nodig. Maak eens een lijstje, wat moet je niet vergeten en wat kun je wel een paar dagen missen? Weekendtassen kunnen ook goed gebruikt worden wanneer je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat of erop uit gaat en gewoon wat extra spulletjes wilt meenemen.

Marington.nl heeft meer dan 3.000 leren tassen en leren accessoires.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.