Is men bekend met het fenomeen carstyling? De meeste mensen kennen wel interieur styling, fashion styling, maar styling van de auto voor meesten van ons het primaire vervoermiddel, is ook een ding.

Er zijn allerlei manieren waarop men de auto een nieuw uiterlijk kan geven. Meest voor de hand liggend bijvoorbeeld verlaging. Net zoals in die Fast en Furious films dan je van die auto’s die tot de grond komen bijna. Laatst hebben wij ook een carstyling project uitgevoerd. En dat is het aanbrengen van treeplanken op de auto. Wij hebben een grote SUV en treeplanken of ze worden ook wel side steps genoemd hebben ook praktische voordelen. Namelijk dat je makkelijker kan instappen. Vooral voor onze nog kleine kinderen eigenlijk best wel essentieel. Ik vind het wel vreemd dat ze auto’s en dan met name SUV niet standaard met treeplanken uitvoeren want dat heeft echt praktisch nut voor de meeste kopers.

Enfin ik heb even gezocht op het interweb met Google. En ik wilde natuurlijk niet te veel uitgeven aan de treeplanken. Ik vond dit adres: carstyle.nl treeplanken winkel. Hier hadden ze een treeplank waarvan op voorhand gegarandeerd kon worden dat ze zouden passen op onze bolide. Dat hebben we de support van de webwinkel gevraagd die snel en adequaat antwoorde.

Nu we toch bezig zijn had ik zoiets van we kunnen op zich ook wel een nieuwe achterbumper gebruiken dus ik even kijken in de winkel en ik vond: carstyle.nl achterbumper shop. Handig bestellen we bij dezelfde winkel ook gelijk wat achterbumpers. Dat bespaart toch weer verzendkosten. Pakketje, groot trouwens, was er binnen een paar dagen. Hebben we door lokale monteur laten aanbrengen op de auto. Iedereen is positief verrast met het nieuwe uiterlijk dat een paar simpele wijzigingen al zo een effect teweeg kunnen brengen.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.