Van baardverzorging tot zelfbruinende pads, de markt voor mannelijke verzorging, met een waarde van meer dan 29 miljard dollar, is voortdurend bezig nieuwe methoden te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat je er in 2019 als man piekfijn uitziet. We vroegen de redactie van Menlife naar hun tips. Hieruit hebben we 5 essentiële huid en baardverzorgingsproducten op een rijtje gezet die je als moderne man niet mag missen.

Alpha Beta zelfbruiner

Toegegeven, een schone scheerbeurt of een fris ogende baard is een prioriteit voor mannen. Maar als een bleke Belg of Nederlander zijn deze dingen niet altijd genoeg om mooi en verzorgd voor te komen. Gelukkig biedt een Alpha Beta-zelfbruiner een handige oplossing voor diegenen onder ons die niet naar Marokko of Turkije kunnen gaan om een mooi kleurtje op te doen.

De Winston Razor van Harry’s

Diegenen die nog steeds denken dat Gillette “The best a man can get” is, kijken best eens naar deze Winston Razor van Harry’s. Naast een schoon, aangenaam ontwerp maakt een precisietrimmer het mogelijk om een scheerbeurt zo comfortabel mogelijk te maken met slechts één scheerapparaat. Een goede scheerbeurt is cruciaal voor huidverzorging, omdat het een droge huid en vroege veroudering voorkomt. Het enige andere scheerapparaat wat in de buurt komt is de Philips OneBlade.

Murdock baard-moisturizer

Heb je een baard? Kies dan voor een fles Murdock’s Engelse baard-moisturizer. Aloë Vera en zonnebloemzaadolie verzachten droog, onbewerkt haar en zorgen ervoor dat je baard lekker ruikt en mooi glanst. Met de snor en baard die de laatste twee jaar heel wat aan populariteit wonnen is een goede moisturizer een echte must!

Perricone MD

Hennepproducten zijn in opmars en worden gebruikt in supplementen, haarproducten en, natuurlijk, vochtinbrengers. Het merk ‘Weed for your face’ van Perricone MD biedt antioxiderende voordelen om de droge huid op te frissen en te revitaliseren. Het product helpt de olieproductie van de huid op pijl te houden en helpt het zelfs de huid na het scheren te verzachten.

Foreo Luna 2

Langs het moisturisen van je gezicht en het bruin blijven is het ook belangrijk om stress te bestrijden. Vier op de vijf volwassenen zegt wekelijks stress te hebben, waardoor de huid sneller verouderd en uitdroogt. Met het Luna 2 Foreo bestaat er nu een oplossing voor mannen: een drie-in-één- gezichtsscrub en een anti-verouderingstool dat de effecten van stress tegengaat en de huid stralend houdt.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.