Ben jij tevreden met de ervaring die je hebt in de badkamer? Badkamers worden van steeds meer gemakken voorzien. Tegenwoordig is de badkamer in huis meer een spa geworden dan een plek waar we onszelf enkel wassen in de ochtend en avond. Het is een plek geworden waar we kunnen relaxen en tot rust kunnen komen na een lange dag werken. Als jouw badkamerinterieur enkel uit een simpele douche, wasbak en spiegel bestaat dan is het tijd om hier verandering in aan te brengen. Met de volgende tips zorg je ervoor dat je badkamer ervaring verbeterd kan worden.

Vrijstaande badkuipen

Vrijstaande badkuipen zijn de nieuwste trends op het gebied van badkamers. Deze badkuipen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook handig als je later het interieur van je badkamer nog wil aanpassen. Een vrijstaande badkuip kan namelijk makkelijk verplaatst worden. Ook wanneer je meer ruimte in de badkamer nodig hebt dan kan de vrijstaande badkuip net zo makkelijk verwijderd worden.

Dimmer schakelaars

Verlichting is zeer belangrijk in een badkamer. Hiermee wordt voor een groot gedeelte de sfeer bepaald. Deze sfeer is juist zo belangrijk om te kunnen relaxen in de badkamer. Zacht licht zorgt voor een ontspannen sfeer. Echter soms is er ook feller licht nodig wanneer we bijvoorbeeld voor de spiegel staan. De oplossing is een dimmer schakelaar waarmee voor iedere situatie de perfecte verlichting gecreëerd kan worden.

Vloerverwarming

Niemand houd van koude voeten. Dit geldt zeker voor de badkamer waar we vaak op onze blote voeten over de vloer lopen. Door de vloer in de badkamer van vloerverwarming te laten voorzien zal je nooit meer last van koude voeten hebben.

Dubbele wasbakken

Vooral mensen die een gezin hebben en in de ochtend de badkamer moeten delen met andere gezinsleden zullen een groot profijt hebben bij een dubbele wasbak. Nooit meer hoef je te wachten om je tanden te poetsen of je haar in model te brengen. Met dubbele wasbakken kunnen twee personen gelijktijdig voor de spiegel staan en elk van hun eigen wasbak gebruikmaken.

Anti condens spiegel

Vind jij het niet vervelend als je na het nemen van een douche in de spiegel wilt kijken en deze volledig beslagen is? Je bent dan genoodzaakt om met een handdoek de condens van de spiegel te vegen. Echter wanneer de spiegel dan weer helemaal condensvrij is dan zie je de lelijke strepen van de handdoek nog op de spiegel staan. Dit probleem kan verholpen worden met een anti condens spiegel.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.