Bent u ondernemer en beschikt u (binnenkort) over een eigen winkel? Voor de (her)inrichting van uw winkel moet er nagedacht worden over onder andere de sfeer die u in de winkel wil creëren, de routing en de functionele indeling. Uit onderzoek is gebleken dat uw omzet wel tot 40% verhoogd kan worden als u besluit uw winkel opnieuw in te richten. In deze blog worden adviezen verleend met betrekking tot inrichtingen die wellicht goed passen bij uw onderneming.

Houten winkelinrichtingen
Heeft u als doel om een warme sfeer in uw winkel te creëren? Dan kunt u misschien overwegen om een houten winkelinrichting te nemen. U kunt kiezen voor een Brumorek, Combirek, Rangerek of Scafforek als houten stelling. Deze zijn uitermate geschikt voor onder andere natuur- en reformwinkels.

Slijterij of wijnwinkelinrichting
Wilt u uw klanten warm ontvangen in uw slijterij of wijnwinkelinrichting? Deze sfeer kunt u creëren middels houten stellingsystemen. Mondovino, dé wijnwinkel van 2012, behaalde haar succes door te kiezen voor het Brumorek systeem. Ook heeft u de mogelijkheid tot een Combirek, Rangerek of Vinorek.

Magazijnopslag
Er zijn ook stellingen speciaal bestemd voor magazijnopslag. Denk hierbij aan Archos, Eurorek, Novarek en Brevarek stellingen. Eurorek is uitermate geschikt voor de opslag van lichte materialen als schoenen, hoewel het Brevarek passend is voor zwaardere materialen zoals elektronica.

Outletwinkelinrichting
Wilt u uw producten in de uitverkoop presenteren? Een goedkope oplossing is het inrichten aan de hand van houten stellingen. Bovendien zijn deze gemakkelijk in elkaar te zetten en na afloop ook gemakkelijk weer af te breken. Neem bijvoorbeeld Archos, Eurorek of Novarek.

Kringloopwinkelinrichting
Ook bij een kringloopwinkelinrichting is het logisch dat u huiverig bent op de prijs. Echter zijn er houten en metalen stellingen als interieur te verkrijgen die scherp geprijsd zijn en u de juiste kwaliteit en uitstraling bieden. Denk hierbij aan Archos, Eurorek, Novarek en Combirek.

Inrichting Reform- of Natuurwinkel
Om uw (duurzame) producten het best tot hun recht te laten komen, kunt u bij een Reform- of Natuurwinkel het beste kiezen voor houten stellingen gemaakt van verantwoord vurenhout. Het groene karakter wordt zo tot standgehouden. U kunt kiezen voor Brumorek, Eurorek, Rangerek of Combirek.

Bent u nieuwsgierig geworden naar voorbeelden van winkelinrichtingen? QuickRack, fabrikant en groothandel van houten stellingkasten en metalen rekken, denkt graag met u mee. Het bedrijf vertaalt uw idee naar de functionele inrichting van uw winkel en heeft verschillende voorbeelden van inrichtingen om u een idee te laten krijgen van het op te leveren resultaat. Een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs staat daarbij voorop.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.