Yes, het voorjaar staat weer voor de deur! Een nieuw seizoen betekent natuurlijk nieuwe schoenen. Wat dit voorjaar niet mag ontbreken in jouw schoenencollectie zijn loafers van Manfield. Loafers zijn een echte musthave en de schoenen zijn eindeloos te combineren. Ideaal, toch?

Terug van weggeweest

Waar loafers vroeger als oubollig werden gezien, worden ze nu overal op straat gespot: loafers zijn tijdloos en een waar fashion item! Daarnaast zitten loafers erg comfortabel, wat extra fijn is als je geen held bent op high heels. De schoenen kunnen zowel naar kantoor worden gedragen als onder een casual outfit. Draag loafers bijvoorbeeld onder een pantalon en een nette blouse naar je werk, of draag ze onder een mooie skinny jeans met een opvallende top en maak jouw fashionable outfit helemaal compleet!

Veilig of gewaagd?

Met zwarte loafers zit je altijd goed, maar kies ook eens voor een opvallende kleur. Zo maak je een echt fashion statement! Onze zilveren loafers zijn perfect als je een keer iets anders wilt en niet bang bent om op te vallen. Of ga de hoogte in en kies voor loafers met een subtiel hakje. Liever een loafer is een zomers kleurtje? Ga dan voor roze, taupe, beige of wit. Keuze genoeg bij Manfield!

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.