Ons darmflora bestaat uit een zeer groot aantal bacteriën, zowel goede als slechte. Aangezien we uit voeding steeds minder goede bacteriën halen, wat onder andere te wijten is aan ons moderne voedsel, raakt het natuurlijk evenwicht snel verstoord. Het gevolg is dat het immuunsysteem achteruit gaat, vertering van het voedsel bemoeilijkt wordt en er darmproblemen kunnen ontstaan. Om deze problemen te voorkomen of te verhelpen kunnen probiotica uitkomst bieden. Probiotica producten zitten vol met goede bacteriën die een positieve invloed hebben op de darmflora.

Byfit.nl heeft een groot assortiment met probiotica, beschikbaar in verschillende vormen. Onze producten zijn te verkrijgen in poedervorm, capsules, tabletten en vloeibaar. Capsules en tabletten zijn zeer gemakkelijk te doseren. Ook zijn ze erg praktisch wanneer u vaak onderweg bent. Poedervorm en vloeibaar zijn ideaal wanneer u een capsule of tablet met moeite weg krijgt. Zo hebben we voor ieder persoon de juiste probiotica beschikbaar.

Hoewel de producten allemaal nagenoeg dezelfde werking hebben, kunnen ze onderling verschillen in bepaalde bestanddelen. Voor mensen met een bepaalde intolerantie, zoals gluten- of lactose, hebben we ook speciale probiotica in het assortiment die hier gegarandeerd vrij van zijn. Ook producten die geen kunstmatige conserveringsmiddelen en geen kunstmatige geur- en smaakstoffen bevatten hebben we beschikbaar. We adviseren om de productinformatie bij het product goed door te lezen.

Al onze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en dienen als voedingssupplement ingezet te worden. We adviseren altijd om een zo gezond mogelijk voedingspatroon aan te houden en voedingssupplementen slechts als aanvulling te gebruiken. Voor de meest voordelige keus adviseren we om niet direct naar de prijs te kijken. De inhoud kan namelijk per merk en/of product verschillen. In geval van zwangerschap, medicijngebruik, ziekte of lactatie raden we aan voor gebruik een arts te raadplegen.

Meer informatie en de verschillende vormen vind u op: https://byfit.nl/probiotica.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.