U wilt de herinnering aan een heerlijke zonnige vakantie in Spanje voor uw medewerkers levendig houden, of wilt u uw mensen kennis laten maken met de heerlijke Spaanse keuken? Dat kan, ook in december, door het uitreiken van een heerlijk Spaans kerstpakket tijdens de jaarevaluatie en een vooruitblik op het nieuwe jaar. Een pakket dat echt als een verrassing zal komen, wie had er nu een Spaans kerstpakket verwacht? U zult er als werkgever veel voldoening van hebben om uw werknemers op deze manier te verwennen voor getoonde inzet in het afgelopen jaar. Let goed op de reacties en geniet van die momenten.

Spaans kerstpakket, genieten maar
De Spaanse zon in huis tijdens de kille dagen in december bereikt u voor al uw medewerkers door een hartverwarmend Spaans kerstpakket te bestellen en dit tijdens een gezellige kerstborrel te overhandigen. Een kerstpakket met een heerlijke inhoud en een prachtige uitstraling. Bekijk wat uw budget is om vervolgens een mooi kerstpakket uit te kiezen en een bestelling te plaatsen. Kom dit jaar tijdens de feestdagen met een ander kerstgeschenk voor de dag dan u gewend bent door uw medewerkers te verrassen met een Spaans kerstpakket.

Verras medewerkers met Spaans kerstpakket
Verrast zullen uw medewerkers kijken als u dit jaar voor kerst een Spaans kerstpakket uitreikt. Anders dan anders, maar wel heel leuk. Dat zult u aan de reacties merken. Een mooi gebaar naar uw werknemers voor hun inzet voor het bedrijf. Een Spaans kerstpakket is een initiatief van uw kant waar uw werknemers nog lang over zullen praten op de werkvloer. Zij zullen het waarderen dat u tijd en aandacht besteedt aan een kerstcadeau. Een kerstpakket uit de Spaanse hoek met overheerlijke producten, dat hadden zij waarschijnlijk nooit gedacht. Nooit gedacht maar wel verdiend, omdat u een heel jaar hebt kunnen rekenen op de inzet van uw medewerkers.

Bekijk het aanbod kerstpakketten op www.kerstpakkettenkiezer.nl.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.