Comfortabel, warm, duurzaam en van hoge kwaliteit: dat zijn de kernwoorden die passen bij de fijne sloffen van Kingdom of Wow. Kingdom of Wow Lifestyle (ook wel KOW Lifestyle) heeft prachtige handgemaakte producten, gemaakt op een verantwoorde en rendabele manier.

Lopen op wolkjes

Dat de handgemaakte sloffen van kwaliteitsgarens een liefdewerk is, is in één oogopslag aan alles te merken. Met deze sloffen voelt het alsof je op wolkjes loopt. Dat komt onder andere doordat de vorm van de zool de vorm van de voet volgt; dat maakt de Kingdom of Wow sloffen flexibel. Iets waar niet altijd bij stilgestaan wordt, is dat je voeten dag in, dag uit eigenlijk behoorlijk zwaar werk verrichten; ze dragen namelijk altijd je volle gewicht. Vandaar dat deze harde werkers best eens wat meer ontspanning verdienen.

Minimalistisch, functioneel en esthetisch

Met de zichtbare invloeden van Dutch Design in het ontwerp van de sloffen, mag je zeker gezien worden. Naast dat de KOW sloffen fijn te dragen zijn, zien ze er ook nog eens mooi uit. Voor het minimalistische ontwerp is gekozen voor verscheidene hoge kwaliteit materialen, zoals wol en suède. Door de hoge kwaliteit van deze materialen, kan het ontstaan van nare geurtjes voorkomen worden.

Goed voor jou, goed voor de planeet

Naast dat de sloffen bijdragen aan jouw geluk en comfort, bieden ze ook nog eens voordelen op het gebied van duurzaamheid en milieu. De warme sloffen zijn namelijk zo gemaakt, dat deze een zo klein mogelijke impact op onze planeet zullen hebben. De materialen die zijn gebruikt, zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens biologisch afbreekbaar. Chemicaliën zijn in het productieproces niet gebruikt en restmateriaal wordt ingezet bij het ontwerp van nieuwe leuke projecten.

Met de fijne, warme sloffen van Kingdom of Wow geef je het comfort aan je voeten zoals ze dat verdienen, en de liefde aan de planeet zoals dat noodzakelijk is. Wanneer je geen koude voeten wilt, comfortabel door je huis wilt lopen en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, dan zijn de sloffen van KOW zéker een aanrader voor jou!

Shop nu jouw nieuwe paar sloffen bij Kingdom of Wow.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.