Elke ochtend voordat je naar werk gaat trek je een nieuw shirt of overhemd aan. Maar tegen de tijd dat je op werk aankomt begin je het al te voelen – je oksels beginnen nat te worden en je vreest dat het al te zien is door je kleren heen. Je hangt je jas over de kapstok en spuit snel wat deodorant op in de WC. Je voelt je al weer wat meer zeker maar je weet dat het maar een tijdelijke oplossing is. Over een paar uur zal de geur van nat zweet namelijk al snel terugkomen.

Je hebt waarschijnlijk al talloze verschillende oplossingen geprobeerd. Maar tevergeefs. De meeste anti perspirant producten of kuren werken namelijk maar kort. En je bent op zoek naar iets wat je probleem écht zal verhelpen en niet iets wat alleen de symptomen maskeert.

De oplossing voor overmatig zweten: MiraDry

Er zijn veel Nederlanders die zich herkennen in de bovenstaande paragraaf. En als jij er een van bent dan is er goed nieuws voor je. De Amerikaanse behandelmethode MiraDry kan je namelijk van je zweetprobleem afhelpen. Het is een nieuwe methode die de wortels van je probleem aanpakt.

Want wanneer je overmatig zweet onder je oksels, dan heb je namelijk last van overactieve zweetklieren. En hoeveel deo je ook opspuit, die klieren gaan niet minder hard werken. De oplossing is dus om die zweetklieren direct aan te pakken. En dat is precies hoe een MiraDry behandeling werkt.

Hoe gaat een MiraDry behandeling in zijn werk?

De behandeling is volkomen pijnloos. Door middel van een zeer gefocuste warmte worden je zweetkliercellen kapot gemaakt. Tegelijkertijd wordt je huid gekoeld, zodat daar geen schade wordt veroorzaakt. Op deze manier zal dus het teveel aan zweetklieren aangepakt worden. Het resultaat is een blijvend effect en meer dan 90% van de mensen die een behandeling ondergaat is nog tevreden na 5 jaar.

Voor meer informatie over de behandeling en om erachter te komen of jij in aanmerking komt voor MiraDry kun je een kijkje nemen op www.zweetikveel.nl of op de website van MiraDry zelf.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.