Mannen, wij hopen dat als je dit lijstje afgaat jij jezelf niet herkent in deze modemissers. Tot ergernis van vooral veel vrouwen gaat er vaak wat mis in de kledingcombinaties van mannen. De klassiekers zoals sokken in sandalen en veel te grote pakken zijn niet de enige missers. Wat kan tegenwoordig echt niet? Sla dit lijstje op en zorg dat jij in ieder geval deze fouten niet (meer) zult maken!

1. PRINTJES

Ja mannen, deze staat in capslock! Vrouwen zien dit als misschien wel de ergste modemisser, combineer verschillende printjes niet met elkaar. Een gestreept shirtje onder een geblokte blouse? laat dit alsjeblieft verleden tijd zijn. Om jullie toch een beetje gerust te stellen.. er zijn ook nog genoeg dames die deze fout maken (helaas).

2. T-shirts met de meest rare teksten

Soms kom je t-shirts tegen waarop teksten staan die je vanbinnen toch een beetje laten huilen. Geloof het of niet, er zijn mannen en jongens die in shirts lopen waar op staat: ‘dit is hoe geweldig eruit ziet’, ‘Ik ben het bewijs dat je van bier mooi wordt’ of ‘wippen?’. Geloof ons maar als we zeggen dat deze teksten alles behalve aantrekkelijk zijn. Mocht je graag zo lang mogelijk single blijven, dan is dit zeker een aanrader!

3. Een net iets te laag uitgesneden shirt..

Er is niks mis met een heel iets lager uitgesneden shirt, maar shirts die een stuk dieper zijn uitgesneden en ervoor zorgen dat je borsthaar er zelfs bovenuit piept zijn zeker niet ons favoriet. Deze trend mag net als een hoop andere het liefst zo snel mogelijk voorbij zijn.

4. Te grote of te kleine zwembroeken

Zo langzamerhand komt de zomer er weer aan, dit wil zeggen dat je bijna weer hele dagen aan het strand of zwembad mag doorbrengen. Hartstikke lekker toch? Wel een beetje jammer als die hunk met een net iets te kleine zwembroek langsloopt.. oei, afknapper! Maar dat wilt niet zeggen dat je dan maar een lekkere losse zwembroek moet kopen, ook dit ziet er niet bepaald charmant uit. Kies een zwembroek die bij je lengte en postuur past. Er zijn zeker wel mooie zwembroeken te koop, het is gewoon een kwestie van goed zoeken!

5. Uggs

Een groot deel van de dames geeft aan uggs bij mannen echt not done te vinden. Ondanks dat een groot deel van de heren liever de vrouwen ook niet in de schoenen ziet lopen zijn er toch een hoop mannen die er zelf ook mee over straat gaan. Hé, waarom doen we ze niet gewoon weg als toch niemand ze mooi vindt?

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.