Kan jouw interieur ook wel een keer een opfrisbeurt gebruiken? En wil je je woning graag zo gezellig mogelijk inrichten? Dan is dit artikel perfect voor jou! In dit artikel vertellen we je namelijk wat meer over het sfeervol inrichten van jouw woning met landelijke meubels op maat. Als je fan bent van een sfeervolle en gezellige omgeving dan ben je vast al wel bekend met de landelijke interieurstijl. Deze wordt gekenmerkt als warm en geruststellend, de perfecte ingrediënten om het ‘thuis’-gevoel te creëren.

Bankstel op maat

Bij het uitzoeken van meubels wil je natuurlijk niet dezelfde als je vrienden en familie. Je wilt dat jouw woonkamer, en daarmee jouw huis, uniek is. In dat geval kom je al snel uit bij op maat gemaakte meubels. Deze kan je volledig naar jouw wensen en eisen samenstellen. Stel, je bent met je partner bankstellen aan het kijken bij een woonwinkel. Hier zie je een bankstel die qua vormgeving perfect aansluit bij je wensen, maar qua materiaal en zitvlakken niet.

De meeste woonwinkels bieden je in deze situatie de mogelijkheid om hem op maat te laten maken. Zo kan je zelf het materiaal, de kleur en het aantal zitvlakken bepalen om zo tot de perfecte bank te komen. Gebruik natuurlijke kleuren en leer om hem perfect te laten passen bij een landelijke stijl.

Eetkamertafel op maat

Net als in de woonkamer wil je in de keuken natuurlijk ook wat unieks. En waarmee kan dat beter dan met een op maat gemaakte eetkamertafel? Pas de breedte en hoogte van de tafel aan om iedereen moeiteloos aan tafel te krijgen en de eetkamerstoelen passend te maken. Kies vervolgens voor een houtsoort die bij jou past en laat hem verven in een natuurlijke kleur. Zo zorg je ook in de keuken voor die echte landelijke, gezellige sfeer. Een echte landelijke woonwinkel zal je daarnaast nog veel meer tips en mogelijkheden kunnen geven om jouw huis sfeervol in te richten. Ga er dus vooral eens langs om inspiratie op te doen!

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.