Ieder jaar doen veel bedrijven een kerstpakket cadeau aan hun werknemers. Maar kiezen ze dan voor een pakket met of zonder boodschap? Het is goed om daar eens over na te denken, want een kerstpakket met een boodschap is veel persoonlijker dan een pakket zonder boodschap. Als u een boodschap meegeeft aan uw werknemers, dan is dat voor hen een mooie herinnering. Daarbij kunt u denken aan een kaartje bij uw kerstpakket, met de naam van het bedrijf er op en een mooie boodschap voor het nieuwe jaar. “Bedankt voor uw inzet in 2017, op naar een succesvol 2018 met zijn allen”. Of u kiest een persoonlijke boodschap per medewerker “Bedankt voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar (naam medewerker).” Het hangt er vanaf hoeveel mensen u in dienst heeft en of dat u iedereen persoonlijk kent. Maar waar het over gaat, is dat een persoonlijke boodschap een kerstpakket nog leuker maakt!

 

Kerstpakketten met boodschap

Bij de boodschap van uw kerstpakket, hoeft u geen standaard tekst te gebruiken. Er zijn zoveel mooie zinnen en spreuken die u kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een boodschap overbrengen in de vorm van een recept of menu, een fotocollage, een videoboodschap of een geschreven boodschap op een kaartje. U weet zelf wat uw werknemers leuk vinden, zorg dat het gaat over iets wat u samen heeft beleefd met uw bedrijf of wat u samen heeft bereikt. Als werkgever bent u toch ook erg blij met uw werknemers die het hele jaar door voor u klaar staan? Het hele jaar door gaat u samen met hen uw doelen realiseren en zo kan uw bedrijf groeien.

 

Zonder boodschap, onpersoonlijk?

Een kerstpakket cadeau doen kan ook zonder boodschap, dit wordt vaker gedaan wanneer het een groot bedrijf betreft en wanneer dat u uw werknemers niet allemaal persoonlijk kent. Maar ook dat kan vanaf nu anders, want een boodschap is toch veel mooier? Het gaat om het idee dat u er bij stilstaat dat u uw werknemers wat moois cadeau wilt doen en wilt bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar. Verrast u ze daarom dit jaar ook met een kerstpakket met een boodschap. Een leuke spreuk, een bedankje, of alles in één. Het kan nu alvast door u bedacht worden en dan gaat u daar dit jaar nog meer werknemers mee verrassen! Lees eens wat spreuken door, dan krijgt u vanzelf inspiratie wat binnen uw bedrijf en uw stijl past.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.