Heb jij een man cave thuis? Dan is daar natuurlijk een ding wat absoluut niet mag ontbreken. De jachtfoto. Of je nu een enthousiaste jager bent die wekelijks erop uit gaat – of pas één keer in je leven op jacht bent gegaan, het hebben van een foto waarop je met al je vrienden en het geschoten wild van de dag staat is een must om in huis te hebben.

Niet iedereen die dit leest zal al ooit op jacht zijn geweest, maar we hopen dat je na het lezen van dit artikel toch een keertje op pad gaat. Jagen is namelijk een van de dingen die je als man op zijn minst één keer in je leven gedaan moet hebben. En als aandenken moet je natuurlijk een jachtfoto thuis hebben

De jachtfoto – alle trofeeën bij elkaar

Als je op jacht bent geweest en het is een succesvolle dag (of ochtend) geweest, dan is het belangrijk om de foto te maken. Om te beginnen verzamel je al het geschoten wild en ga je met zijn allen bij elkaar staan. Als het groter wild is (een eland of een beer), dan leg je het voor je neer en gaat iedereen erachter staan. Het is belangrijk dat iedereen nog in uitrusting is zodat de foto er zo authentiek mogelijk uitziet. Het is aan te raden om een statief te hebben om de foto te maken zodat iedereen op de foto komt.

Na de groepsfoto met de trofeeën is het belangrijk dat je ook nog individuele foto’s maakt. Je moet namelijk ook een foto hebben van jezelf en al het wild dat geschoten is. Het maakt hier niet uit of je het zelf hebt geschoten of een vriend van je (liefst natuurlijk zelf). Het belangrijkste is dat je een mooie foto hebt om thuis aan de muur te hangen.

Maar eerst heb je natuurlijk jachtuitrusting nodig

Heb je al zin gekregen om ook een keertje te gaan jagen? Al is het maar om die befaamde jachtfoto – het is iets wat je nu eenmaal ooit gedaan moet hebben als man. Als je op zoek bent naar meer informatie of je wilt jachtuitrusting aanschaffen – neem dan een kijkje op jachtloods.nl

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.