Zit u veel in het verkeer, dan is de kans groot dat u letselschade oploopt bij bijvoorbeeld het autorijden. Heeft u een ongeval gehad in Arnhem? En heeft u daarbij aantoonbaar letselschade opgelopen? Dan kunt u terecht bij Letselschade Arnhem genaamd Tekletselschade.

Om 100% zekerheid te hebben dat u een schadevergoeding terug krijgt, moet u een specialist inschakelen, welke gespecialiseerd is in het oplossen van letselschades. Weet u niet waar u precies moet beginnen? Dan kunt u gerust een vrijblijvende gesprek met ons aangaan en vertellen over de huidige stand van zaken.

Wie is Tekletselschade?:

Wij van Tekletselschade, zijn een gespecialiseerd letselschadebureau, gevestigd in Arnhem. Wat ons zo uniek maakt, is onze plan van aanpak en handelswijze.

Ook behandelen wij zaken in het Turks, Bulgaars, Marokkaans, Arabisch, Frans, Russisch en Pools. Voor elke cliënt staan wij klaar en bieden wij hulp op professioneel niveau.

Op dit moment hebben wij twee filialen in Rotterdam en Arnhem. Ons doel is om door heel Nederland te verspreiden met onze team met ervaren advocaten.

Twijfel niet langer en vraag een intakegesprek aan op Tekletselschade.nl. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 026 352 74 55 en/of via onze e-mail info@tekletselschade.nl.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.