Een huispak voor heren? Is dat niet alleen voor vrouwen? Nee hoor, ook wij mannen mogen erin gezien worden. Mannen mogen namelijk ook in stijl relaxen. Dus het is de hoogste tijd om die afgetrapte trainingsbroek weg te gooien en in te wisselen voor een hippe huispak. Maar welke huispakken zijn hip en passen bij de modetrends van 2016? In dit artikel lees je vooral waarom je een huispak in huis moet halen en welke dan het meest trendy zijn.

Comfortabel en vooral praktisch

Allereerst zit een huispak gewoon lekker en comfortabel. Niets is zo fijn om na het werk je pak of nette kleren uit te trekken en een comfortabel outfit aan te trekken. Een huispak is daarnaast ook nog eens cool en echt van deze tijd. Met een huispak aan, straal je uit dat je sportief en bewust bezig bent met je lichaam en gezondheid. Een huispak is daarnaast ook nog eens heel erg praktisch, moet je bijvoorbeeld even snel een boodschap doen in de supermarkt dan kun je dit prima in je huispak doen. Niemand die raar zal opkijken want tegenwoordig doet bijna iedereen het.

Armani huispak

Allereerst is het huispak van Armani niet alleen lekker warm en comfortabel het is ook nog eens supertrendy. Met dit huispak wil je niet de deur uit, maar wil je lekker op de bank hangen. De kleur is grijs gemêleerd waardoor je bijvoorbeeld de trui ook gemakkelijk op een spijkerbroek kunt combineren.

HOM Huispak

Het huispak van HOM heeft een sportieve uitstraling door de gestreepte trui. Verder heeft een mooie donkerblauwe kleur en zijn de horizontale strepen iets lichter van kleur. Het is gemaakt van 100% katoen wat ervoor zorgt dat de stof lekker ademt en je er niet snel in zult gaan zweten. Een huispak is zeker voor iedere modebewuste man aan te raden. Gelukkig is het niet meer alleen voor vrouwen bedoeld, maar mogen wij mannen ook lekker genieten van onze rust in een comfortabel kledingstuk.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.