Er is natuurlijks niks gezelliger dan op een lekkere zomeravond met wat vrienden en familie een BBQ avond te houden. Lekker eten en drinken en natuurlijk veel gezelligheid. Als u een echte BBQ fan bent dan is de Retro BBQ misschien wel iets voor u. Deze BBQ wordt geïmporteerd uit de Verenigde-Staten en is naast een goedwerkende BBQ ook eentje die speciaal ontworpen is voor de liefhebber van retro-design. Deze Retro BBQ is uitermate geschikt voor vrijwel elke gelegenheid en is op veel feestjes een echte uitblinker.

De mogelijkheden van een Retro BBQ

De Memphis Retro BBQ, zoals de volle naam luidt, beschikt over iets wat niet vele BBQ’s hebben. Namelijk een braadklep met een geïntegreerd grillrooster. Wanneer u deze klep openmaakt zult u een gietijzeren grillrek vinden met daaronder ook nog de hoogwaardige branders. Deze branders zijn dankzij hun krachtige ontstekingssysteem zeer betrouwbaar en u kunt er dan ook zeker van zijn dat ze altijd gaan. U drukt één keer op de knop en u bent klaar om te gaan BBQ’en.

Deze Retro BBQ zorgt ervoor dat BBQ’en voor iedereen toegankelijk en makkelijk wordt. Het is een zeer vriendelijk en stijlvol apparaat die op een prachtige manier is afgewerkt. Door een zeer doordacht grilsysteem is de hittedeling perfect geregeld en doordat er nog een extra rooster boven zit kunt u naast het vlees en groente nog veel meer op de BBQ doen.

Om te zorgen dat uw Retro BBQ optimaal wordt beschermd buiten het seizoen, is het aan te raden om een waterdichte polyester hoes erbij te nemen.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.