Veel mensen maken de keuze om de vakantie niet in een holland door te brengen. Vaak uit vrees voor het typisch klimaat in ons land. Eigenlijk best jammer want ons eigen kikkerlandje is zeer divers en heeft bijna alles te bieden wat mensen zoeken tijdens de vakantie. Fraaie Nationale Parken, prachtige historische plaatsen, een lange kustlijn, enz. En natuurlijk de jaargetijden die het land in elke jaargetijde een eigen karakter geven.
Dus waarom eens geen vakantiewoning in Holland huren ? Het is een prima en bovendien betaalbare vakantiebestemming. En perfect voor lekker een paar dagen ertussenuit.

De diversiteit van Nederland is een leuke pré

De diverse regio’s van ons land hebben hun eigen kenmeken, daarmee wil ik maar zeggen dat ze elke zo hun eigen unieke eigenschappen hebben waardoor ze interessant worden om de vakantie door te brengen. Ga maar eens na we hebben de Waddeneilanden met zijn prachtige stranden, Overijssel heeft de Weerribben, onderin Limburg tref je voor holland unieke landschappen aan en wat te denken van de waterprovincie Friesland. Bovendien is de Friese cultuur ook iets geheel eigens.
De steden zoals Amsterdam, Haarlem, Maastricht en het centraal gelegen Utrecht zijn ook plaatsen die u wellicht kunt aandoen tijdens uw verblijf.

Welk gebied in eigen land heeft uw voorkeur om de vakantie door te brengen

Een keuze om de provincie waar u een recreatiehuis wilt boeken kan best nog eens lastig zijn en u de nodige hoofdbrekens bezorgen. Het accommodatieaanbod is breed en divers en het moet dan ook mogelijk om voor een geschikte huurprijs een leuke woning te vinden. Dus wacht niet te lang en plan uw vakantie in eigen land snel in. Stel uw wensenpakket samen en geniet snel van een heerlijk verblijf in de provincie van uw voorkeur.

Bekijk hier een overzicht van de leukste vakantiehuizen in Nederland.

Tip: Amsterdamdiary.com

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.