De markt wordt overspoeld met verschillende kwaliteit LED-verlichting, die allemaal zijn gemarkeerd als “beschikbaar”. Helaas, veel van de levensduur van de lamp LED verwachting en zo genereren besparingen. De kwestie over het beschermen van uw belofte onder leiding van 70% in vergelijking met bestaande macht en laatst omhoog tot 50.00 uur worden steeds belangrijker.

Er zijn een aantal belangrijke stappen moet worden beschouwd wanneer het kiezen van een licht. Vijf belangrijke stappen, samen met het advies aanbevolen, is:

1. de efficiëntie en de effectiviteit van de lamp

Beide, vaak verward is, is het belangrijk om te weten wat uw spaargeld komt uit de sluiting van de LED-lampjes.  Efficiëntie is het percentage van hoe licht kunt converteren een lumen Watt *, terwijl de kwaliteit van lumen veel leidde gemeten elke watt energie. In de meeste gevallen een resolutie voor de evaluatie van de technische details van de LED. Hier vind je overigens LED TL verlichting van de hoogste kwaliteit, klik hier voor een overzicht. In het algemeen, het is bijna 30-60 lumen/Watt, maar betere technologie in het licht van de Amerikaanse voorsprong zorgt voor verhoogde efficiëntie op 85-100 lumen per watt.

2. afschrijving in waarde

Als om het even welk van het andere licht, en wanneer de LED-lampen verliezen hun vermogen om te produceren licht-licht niveaus de tijd verminderen en de LED is niet geschikt voor consumptie. Het menselijk oog ziet een vermindering van 30%, maar aan welke mate lood en de dalende uitvoer en hoelang? Dit is van invloed op de waardering van het leven van de LED en (nr. 5).

3. de kleurtemperatuur

Kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin. Ongeveer 2700 Kelvin biedt goede warmte licht en bijna 4000 Kelvin zonder het produceren van een licht helder als de dag. Het licht in onze lijst krijgt u een groot assortiment te kiezen uit het beste dat is opgesteld voor het doel.

4. de kleurweergave

De energie van licht te vertegenwoordigen van de bron van het licht wordt gemeten met een kleur kleurweergave-index (CRI). Voor betere vertegenwoordiging in de index ongeveer moet 70-80. Al onze lampen is 80-dit is goed vooral voor > licht van kantoor. Meer informatie over de kleurweergave vind je op deze website. Dit is ook van invloed op de kleur van de zichtbaar-als die de CRL te laag is, de kleurinformatie gaat verloren en de verschillende kleur ziet er hetzelfde uit.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.