Healthy Running, een gezondheidsplatform waar Tamara Kops haar verhalen deelt over het hardlopen, maar ook voeding en krachtsport organiseert nu ook bootcamps.

Healthy Running is in 2014 gestart om haar passie voor het hardlopen te delen en door haar verhaal te vertellen andere mensen te inspireren. Na een lange tijd een ongezonde levensstijl te hanteren moest het roer om. Drankjes en snacks bleven uit beeld en ze ging zich enkel richten op sport en gezonde voeding. Natuurlijk is er ook af en toe een mindere dag bij, maar dit deelt ze ook. Door dit te delen hoopt ze dat mensen inzien wat een gezonde levensstijl met je doet en hoe dit je leven positief kan veranderen. Omdat ze dit gevoel naast online, ook offline wilde delen is zij de bootcamps gestart. Tijdens deze Bootcamp Almere en Amsterdam wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen, maar ook kracht. De oefeningen zijn op allerlei manieren uit te voeren waardoor iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau.

Het mooie aan deze bootcamps is dan ook dat er mensen meedoen die al jaren een gezonde levensstijl hanteren, maar ook juist die net beginnen aan hun reis. Op deze manier kunnen de deelnemers elkaar motiveren om door te gaan of net dat stapje harder te doen die ze niet zouden doen als ze alleen zouden zijn.

Elke les is anders en er wordt telkens een nieuw programma samengesteld. Hierdoor blijft het spannend en worden je spieren elke keer op een andere manier geprikkeld. Als er vaak wordt meegedaan, zul je ook sneller resultaat merken.

De bootcamps zijn per les te volgen en opgeven kan via info@healthyrunning.nl of kijk op de website voor meer informatie.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.