Ben jij al een tijdje een trotse bezitter van een iPhone? Dan heb je vast wel eens meegemaakt, dat de oplader van je iPhone het begeven heeft. Wil je dan een nieuwe iPhone oplader kopen, dan moet je aardig diep in je buidel tasten. Natuurlijk wil je dit liever niet en je hebt dan ook vast wel gezien dat je tegenwoordig ook heel goedkope kabeltjes kunt kopen voor je iPhone. Dit lijkt een ideale oplossing, maar toch is dit het niet. In dit artikel laten we je zien, waarom dit toch niet de beste oplossing is. We laten je echter ook zien hoe je het de volgende keer wel kunt aanpakken.

Waarom je geen goedkoop kabeltje moet kopen voor je iPhone

De goedkope kabeltjes zijn natuurlijk geen originele kabeltjes. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn, echter bevatten ze ook niet de originele chip. En dit is wel een probleem! Je telefoon kan namelijk beschadigd raken van een oplader die deze originele chip niet bevat. In sommige gevallen zal je iPhone ook een melding geven dat hij de gekoppelde hardware niet kent. Deze melding negeren kan negatieve gevolgen hebben voor je telefoon.

Ben ik dan verplicht de dure kabeltjes te kopen?

Natuurlijk schreven we dit artikel niet als we geen oplossing voor je probleem hadden. Sinds kort biedt een webshop niet originele iPhone kabeltjes aan die wel een originele chip bevatten. Deze kun je hier bestellen. Deze kabeltjes zijn een stuk voordeliger dan originele kabeltjes, maar zijn niet schadelijk voor je telefoon. Schrik bij je bestelling dus niet van de bulkverpakking waar je de kabeltjes in ontvangt want dit zorgt er uiteindelijk allemaal voor dat je minder betaald voor je iPhone oplader. Vanaf nu hoef je dus nooit meer te veel te betalen voor je iPhone kabels en laders en ben je ook voorgoed verlost van je goedkope flutkabeltjes die in diverse winkelketens te koop zijn.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.