De Gabor ballerina is meer dan alleen maar een mooie schoen. Naast dat de ballerina’s er modieus uitzien zijn ze gemaakt om comfortabel te zitten met een sterke zool. De traditionele ballerina zit er nog wel in, maar zijn niet te vergelijken.

Gabor ballerina’s zijn gemaakt van het beste materiaal

Gabor schoenen vind het belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten, maar ook dat ze gemaakt worden van duurzame materialen, zodat de schoenen lang meegaan. De zolen van de ballerina’s zijn gemaakt van rubber en hebben een profiel zodat je een goede grip hebt en je lang achter elkaar kunt lopen op deze ballerina’s. De schoen zelf is gemaakt van leer of suède en geeft de schoen daarom een luxe uitstraling. Door het leer vormt de schoen naar je voeten en laat het je voeten ademen. Veel Gabor ballerina’s hebben een hak of een lichte hak, maar er zijn ook geheel platte ballerina’s.

Een ballerina gemaakt voor elke gelegenheid

Hoewel de meeste ballerina’s plat zijn hebben sommige Gabor ballerina’s een hak. Hierdoor zijn ze geschikt om te dragen naar formele gelegenheden, maar ze zijn ook zeer geschikt voor informele gelegenheden. Zo kun je ze bijvoorbeeld dragen naar het strand of naar een bruiloft. Een schoen voor alle gelegenheden.

Een modieuze ballerina

De Gabor ballerina’s zijn gemaakt voor comfort en mode. De schoenen zijn gemaakt van suede en foux slangenleer die de schoenen een luxe uitstraling geven. De ballerina’s zijn veel al even van kleur, met kleuren als bordeaux rood, zwart, cognac kleurig en zilver.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.