Als je nog niet zeker weet welke gietvloer het best bij je interieur past dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Onze op experts vertellen u graag alles over het kiezen van de juiste gietvloer. De collectie is enorm dus geef uw wensen door en we gaan gelijk op zoek naar de vloer van uw dromen!

Vloercoating van ijzersterke kwaliteit

Een eigenschap van vloercoating is dat het van een hoge kwaliteit is. Door de hoge kwaliteit kan de vloer meer aan dan alleen het gewicht van de mensen die eroverheen lopen. Ook zware apparaten, vocht en chemicaliën zijn voor deze vloer geen probleem. U kunt ervanuit gaan dat een goed aangebrachte vloercoating een levensduur van tientallen jaren kent. Ligt de vloer er eenmaal in, dan is het belangrijk dat deze regelmatig schoongemaakt wordt. De frequentie waarin dit moet gebeuren is per situatie verschillend. U zult begrijpen dat in een kantoorpand met slechts een paar medewerkers de vloer minder snel vuil zal worden in vergelijking tot een autogarage waar dagelijks duizenden auto’s rondrijden.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat de beste vloer voor uw situatie is? Dit hangt volledig af van de ruimte en het gebruik van de vloer. Om er zeker van te zijn ontvangen we graag een overzicht van uw wensen en eventueel een schets van hoe de vloer er uit moet komen te zien. Aan de hand van uw wensen gaat onze ontwerper aan de slag om een unieke vloer voor uw te designen.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.