Het kiezen van een nieuw toilet voor uw badkamers kan overweldigende ervaring zijn. Met zo vele opties, montages en stijlen om te kiezen van, zult u willen ervoor zorgen het juiste toilet kiest om aan al uw behoeften te voldoen.

Als u kiest voor een nieuw toilet voor uw badkamer, overweeg dan uw wensen, budget en lifestyle. Rechts toilet om drastisch verbeteren van uw zwemervaring, en we zijn hier om u te helpen navigeren door alle verschillende dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden voordat u uw definitieve keuze.

Hier zijn acht dingen om in gedachten te houden: stap 1: meer informatie over creativiteit Er is een gestage stroom van nieuwe innovaties die ervoor zorgen dat de toiletten harder werken, langer duren en blijven schoner dan ooit tevoren.

Zelfreinigende toiletten, bijvoorbeeld, u tijd besparen, en vermindering van de noodzaak van meer ongewenste werk in hetzelfde huis! Onze toilet reiniging nieuwe persoonlijke toilet is de perfecte oplossing, met reinigingsoplossingen met ons systeem kwijting VORMAX prestaties, en snelle en diepe reiniging cycli voor de kom knop en raak glanst.

Websites bieden een breed scala aan toiletten en het gezicht van onze exclusieve toilet. Het is ultra-zachte glazuur met antimicrobiële eigenschappen die wordt gebruikt op normaal glazuur en ontstoken het hele toilet op geëmailleerde oppervlakken. biedt een glad en Super toilet afwerking als hij rust een spiegel die schoon is, omdat de vloer heeft een harde tijd om volledig te nemen van hem. Toilet oppervlak remt ook de groei van bacteriën, schimmels en mist in het gezicht veroorzaakt vlekken en geuren.

Kies een toilet dat water bespaart

Niet alleen is waterbescherming belangrijk voor het milieu, maar het kan ook helpen geld te besparen op uw waterrekening elke maand. Het standaard toilet is nu sneller dan 1,6 gallons per vloed (algemeen principe), die minder dan 50% van het water van de oudere 3,5 gemeenschappelijke basis toiletten wordt gebruikt. Wegens vooruitgang in vloeibare vormen, 1,6-de basis toiletten werkt ook met één of ander geval beter dan de oudere toiletten in termen van hoeveelheid en verstopping vermindering.

Kijkt u voor meer informatie over toiletten, sanitair en advies voor uw badkamer op de website van Sanispecials. High efficiency (HETs) flush toiletten in het bedrag van 1,28 gallons per flush, Bespaar 20% meer water dan uw collega’s van 1,6. Wassen prestaties in onze HETs zijn zo goed als onze toilet 1,6, waardoor het een gemakkelijke keuze om water te besparen.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.