Wilt u een tweedehands auto kopen maar niet met de spreekwoordelijke kat in de zak thuiskomen? Als u weinig verstand heeft van de autotechniek is het behoorlijk lastig om de kwaliteit van een tweedehands auto te beoordelen. Veel mensen vinden het dan ook een lastige klus om op zoek te gaan naar een goede tweedehands auto die aan hun wensen voldoet en waar zij weer jaren mee vooruit kunnen. Bij Auto Binck Groep hebben zij geluisterd naar de bezoekers in hun showrooms en met deze informatie een geheel nieuw concept opgezet. Uit dit nieuwe concept is Bynco.com ontstaan.

Waarom via Bynco.com uw nieuwe tweedehands auto aanschaffen?

Klanten gaven aan dat zij naast het bepalen van de kwaliteit van de te koop aangeboden tweedehands auto, het ook vervelend vinden om ieder vrij uur rond te dwalen in auto showrooms om te kijken wat het aanbod is. Bynco heeft daarom gekozen om de tweedehands auto’s online te zetten. Met een speciale 360 graden camera zijn er foto’s gemaakt. Door het bekijken van deze foto’s lijkt het net alsof u in de showroom rond de auto loopt. U kunt zelfs tot in detail de binnenkant van de auto bekijken. Via Bynco.com kunt u alle tweedehands auto’s die te koop staan bekijken. Dat is dus veel makkelijker dan dat u alle showrooms dient af te rijden en het kan vanuit een luie positie op de bank op ieder gewenst tijdstip!

Hoe kan u via Bynco.com de kwaliteit van de te koop aangeboden tweedehands auto controleren?

Bynco heeft besloten om iedere tweedehands auto die zij te koop aanbieden vooraf te laten keuren door een onafhankelijk bedrijf, genaamd DEKRA. DEKRA maakt een keuringsrapport op dat bij de desbetreffende tweedehands auto op de website getoond wordt. Zodat ook alle klanten dit rapport kunnen inzien. Een tweedehands auto kopen bij Bynco wordt nog veiliger doordat u ook nog eens 180 dagen garantie krijgt op uw gekochte auto. Mocht er onverwacht toch iets mis zijn mijn uw nieuwe tweedehands auto, dan vergoed Bynco de reparatie.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.