Echte mannen dragen bretels. Waarom bretels? Omdat bretels een prachtige accessoire zijn. Ze maken je outfit helemaal af en voegen net wat extra’s toe. Daarnaast zijn ze lekker persoonlijk en hip. Do I need to say more? Bretels beginnen langzamerhand weer terug te komen in de mode. Je ziet steeds vaker dat bretellen worden gedragen op de catwalk. Maar naast dat bretels super stijlvolle accessoires zijn, zijn bretels ook nog eens hartstikke functioneel. Ze houden namelijk je broek op. En dan denk je: maar dat doet een riem ook? Daar heb je gelijk in, maar een riem knelt in je taille en bretels niet. Bretels zitten gewoon comfortabel. Bovendien zijn ze in tegenstelling tot een riem alles behalve saai. Het is dus wel duidelijk dat bretels niet mogen ontbreken in de kledingkast van de man.

Exclusieve merken bretels

Bretels zijn net zoals andere accessoires verkrijgbaar van verschillende grote en exclusieve merken. Stuk voor stuk zijn het fantastische merken. Zo is er om te beginnen de Jaguar onder de bretels: Albert Thurston. Engelser krijg je ze niet.  Kies voor een merk die bij jou past. Om te beginnen: al meer dan 200 jaar de Jaguar onder de bretellen: Albert Thurston bretels, Engelser dan dit wordt het niet. Dan zijn er de prachtige bretellen uit Italië van het merk Braces&Bretelle. En uit België zijn er nog de bretels van Henri Roseau. Wil je het wat minder ver van huis zoeken? Dan heb je de keuze tussen verschillende Nederlandse merken. Ga je voor kwalitatief handwerk? Dan kom je terecht bij de Hein Strijker bretels. Of kies voor Michaelis bretellen met een mooie uitstraling en goede kwaliteit materialen. And last but not least zijn er nog de bretels van het razend populaire modemerk Profuomo.

De juiste kleur voor de juiste gelegenheid

Het is natuurlijk helemaal up to you welke kleur bretels je draagt naar een gelegenheid maar we hebben een paar suggesties. Zo is het gebruikelijk om zwarte bretels te dragen naar een gala met de dresscode ‘black-tie’ en witte bretels naar een ‘white-tie’ gala. Heb je een feestje? Dan heb je het gemakkelijk want dan kan elke kleur bretel. Rode bretels zijn leuk voor een romantisch dinertje of voor de feestdagen. Als je een zakelijk evenement hebt dan zijn de kleuren grijs en bruin een prachtige keus. Niet te vergeten zijn de bruiloft bretels. Deze dag moet onvergetelijk worden en bretels gaan je hierbij helpen. Kies een kleur die mooi bij jouw pak past. Denk aan blauwe of zwarte bretels maar het is jouw dag dus de keuze is ook geheel aan jou.

Bretels online bestellen

Wil jij bretels kopen? Neem dan eens een kijkje op Bretels.nl. Dit is een complete online winkel met een enorm groot aan exclusieve bretels. Hier bestel je heel eenvoudig en snel jouw bretels. Het aanbod bevat bretellen in alle kleuren, van allerlei hoogwaardige materialen, van Europese merken, in verschillende stijlen en voor vele gelegenheden. Alles binnen twee dagen verstuurd en met zeer goede reviews op de site.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.