Op zoek naar een ontspannend maar ook innovatief dagje weg? Dan zijn mode evenementen misschien wel helemaal jouw ding. De meeste evenementen zijn bedoeld voor vrouwen die het verdienen om tijd voor zichzelf te nemen en een dagje te genieten. Dit kan bijvoorbeeld een dag vol beauty, lifestyle en culinaire hoogstandjes of een modeshow zijn. De evenementen zijn zeer gevarieerd maar trekken ieder jaarlijks honderden tot duizenden bezoekers. We hebben de 3 leukste mode evenementen voor jou op een rij gezet en hopen je hier een eindje mee op weg te helpen!

1. Het eerste festival is ‘’Fashion Exchange’’, de naam zegt het als het ware al.. Het ruilen van kleding! Het is de bedoeling dat je met maximaal 5 nieuwe of nauwelijks gedragen kledingstukken, schoenen, accessoires etc. komt, deze kun je ruilen met artikelen van anderen. Naast het binnen slepen van nieuwe musthaves, krijg je ook een beautydate! Je kan zelf een verwenmoment van de beauty menukaart kiezen en als allerlaatste wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Lijkt dit je leuk? Het evenement is op 20 maart 2015, mocht je dit festival gaan bezoeken, dan wensen wij je vast heel veel plezier!

Kaarten: http://www.eventbrite.nl/e/tickets-fashion-exchange-met-beauty-dates-15708182597?aff=es2&rank=4

2. Het tweede evenement is op 9 mei 2015 en heet ‘’ Fabulous Women’’. Tijdens dit evenement kun je genieten van beauty, lifestyle, culinair & Fashion. Er zullen spectaculaire shows, workshops, modeshows met samples, culinaire hoogstandjes aanwezig zijn. Ook kun je shoppen, interieur ideeën opdoen en je lekker laten verwennen met een beautybehandeling. Een klein detail.. het is een dag voor moederdag, er zullen dus leuke cadeaus met vele kortingen zijn. Of je kan je moeder natuurlijk gezellig meenemen! Genoeg redenen om een kijkje te nemen dus.

Kaarten: http://fabulouswomen.nl/bestel-hier-je-kaarten/

3. Het derde en ook meteen laatste evenement dat wij voor jou hebben uitgezocht is het ‘’Fierce fashion Festival’’. Dit evenement zal plaatsvinden op 16 mei in Riekerhaven. Het is als het ware 1 groot fashion festival! Je kan lekker een dagje shoppen met fijne kortingen en tips en advies krijgen van bekende stylisten en modebloggers. Ook kun je lekker even staan bij de beauty stands onder genot van een coctail en de leukste DJ’s. Bij aankoop van een ticket, krijg je een goodiebag t.w.v €50. Je moet voor dit festival wel ouder dan 18 jaar zijn.

Kaarten: http://www.modemusthaves.com/fiercefashionfestival/

We hopen dat we jullie op nieuwe ideeën voor een leuke dag weg hebben kunnen geven!

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.