De feestdagen komen er weer aan en het wordt al aardig koud buiten. Tijd om weer lekker warm binnen te zitten met een kop warme chocolademelk! Maar dit is ook de tijd om weer uit te kijken naar kerst. Wat ben je van plan met kerst? Ga je eten met de familie of ga je met vrienden op pad? Het maakt niet uit wat je doet, maar wij vonden het tijd voor iets geks! Daarom hebben we een top 3 kerstoutfits voor mannen samengesteld.

Nummer 1: Het kerstmannenpak

Hoe kan het ook anders.. Op nummer 1 staat natuurlijk het complete kerstmannenpak. De kerstman is het ultieme symbool voor kerst, dus waarom zou je je niet eens compleet verkleden als kerstman. Is nog leuk voor je kleine neefjes en nichtjes ook! Je kunt hier een complete outfit bestellen.

Nummer 2: Een foute kersttrui

Ook helemaal hip tegenwoordig zijn natuurlijk de foute kersttruien. Je kunt ze zo gek niet bedenken of ze zijn er. De meest populaire is nog wel degene met Rudolf The Rednose Reindeer op de voorkant gedrukt. Maar het kan natuurlijk ook nog veel gekker.

Nummer 3: Strak in het pak

Op drie staat natuurlijk nog steeds het pak. Altijd stijlvol en altijd classy. Het pak kun je overal wel dragen! Maar echt gek is het natuurlijk niet. Daarom hebben we het pak op nummer drie gezet. Uiteraard kun je met een pak ook heel erg spelen. Tegenwoordig zijn er naast foute kersttuien, namelijk ook foute kerstpakken. Je kunt natuurlijk ook je eigen foute kerstpak samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende samenstelling:

  • Rode colbert
  • Rode broek
  • Zwarte schoenen
  • Zwarte stropdas
  • Wit overhemd

Nog niet fout genoeg? Zet er dan maar eens een kerstmuts bij op en bekijk het resultaat. Zeker weten dat jij de blits maakt op het kerstdiner.

Happy Holidays!

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.