Ook op beurzen en evenementen zijn bedrijven steeds meer aan het innoveren. Vroeger liet men voornamelijk pennen bedrukken of pennen graveren om indruk te maken op klanten, echter is de markt steeds meer aan het veranderen en zie je dat zelfs gratis give-aways zoals kartonnen VR-glasses in trek zijn.

De top 5 promotieartikelen die door de jaren heen blijven bestaan

De absolute top 5 in gekozen promotieartikelen zijn uiteraard de pennen met logo, een powerbank met eigen boodschap, stormparaplu’s, zaklampen en sleutelhangers. Deze give-aways zijn eenvoudig, iedereen gebruikt ze en ze zijn goedkoop om te laten vervaardigen. Pennen en sleutelhangers kunt u laten bedrukken, is uw evenement formeel en wilt u graag echt indruk maken dan kiest men toch vaak voor het graveren van een sleutelhanger of pen. Een pen graveren geeft net iets meer uitstraling dan een bedrukte pen.

De top 5 promotieartikelen & gadgets die tegenwoordig ook veel ingezet worden

Je ziet dat bedrijven voor steeds meer innovatieve oplossingen kiezen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de opkomst van de VR-brillen. Je kunt eenvoudige kartonnen houders voorzien van bedrijfslogo waar de bezoeker of gast de mobiele telefoon in kan schuiven. Ook zijn de kleine draadloze speakers erg in trek, om eenvoudig muziek vanaf je telefoon af te spelen.

Tegenwoordig zien wij ook steeds meer mensen de keuze maken voor een activiteitstracker. Activiteitstrackers kun je bijvoorbeeld in een kerstpakket stoppen en is een leuke gadget voor mensen om het aantal stappen per dag te  tellen. Ook de activiteitstrackers kunnen bedrukt worden met een eigen bedrijfslogo of persoonlijke boodschap.

Het mobiele telefoongebruik neemt steeds meer toe. Ook jonge kinderen hebben tegenwoordig al een eigen mobieltje. Er is niks lastiger dan het reizen en erachter komen dat je mobiele telefoon opgeladen dient te worden. Deze situaties kunnen voorkomen worden door powerbanks. Veel bedrijven spelen hierop in door gratis powerbanks uit te delen en te voorzien van een eigen bedrijfslogo.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.