De dag begint vroeg, het is een belangrijke dag vandaag want je staat op het punt om op je werk wat belangrijke deals te sluiten. Je staat op en je wilt je meest krachtige kleding aantrekken. Wat trek je aan? Wat voor een soort uitstraling wil je afgeven? De meeste mensen denken hier niet heel lang over na, maar toch is de kleurkeuze van je outfit heel erg belangrijk. Je laat een bepaalde indruk achter bij mensen en dit kan maar net dat zetje geven bij die belangrijke deal die je moet sluiten. Wat wil jij uitstralen als jij kiest voor de rode overhemden?

Rode overhemden, wat stralen ze uit?

Rood, een kleur die opvalt en alles behalve saai is. Wil jij opvallen? Dan is dit de kleur die je aan zou moeten trekken. Je straalt namelijk kracht, zelfvertrouwen en energie uit. Als jij een belangrijke dag hebt en jij in het middelpunt van de belangstelling moet staan, dan is rood een goede keuze. Ook is rood de kleur van hartstocht, van passie, dus ben je van plan je vriendin ten huwelijk te vragen, of een andere belangrijke stap te zetten? Dan is rood ook een kleur die goed van pas zou kunnen komen. Meerdere onderzoeken hebben bewezen dat de kleur rood aantrekkelijk maakt. Maar wat ook goed is om te weten, is dat het dragen van de kleur rood je zelfverzekerder maakt. Dus ga ervoor en ga voor die rode overhemden!

Hoe combineer je de kleur rood?

Opvallend is de kleur rood wel, ik kan begrijpen dat het lastig is om meteen helemaal all in te gaan. Je kun ook proberen om rode tinten te verwerken in je kleding. Maar wil je wel all in gaan, is het mooi om rode overhemden te dragen met bijvoorbeeld mooie blauwe jeans. Moet het toch wat netter? Dan kun je er ook voor kiezen om de rode overhemden te combineren met een nette zwarte of grijze pantalon.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.