Timberland staat natuurlijk bekend om haar mooie schoendesign. De comfortabele outside-looking boots is bijna iedereen wel bekend. Wat veel mensen niet direct weten is dat Timberland ook veel meer modestukken heeft zoals t-shirts, broeken, truien etc. Ook timberland is in de zomer van de partij. Wij geven jou een kijkje in de heren zomercollectie 2018 van Timberland.

 

Zomerse basic Polo’s

Nieuw bij Timberland zijn de gloednieuwe heren polo’s. De polo’s hebben een casual stijl en zijn o.a. in basic kleuren te verkrijgen zoals zwart, grijs, wit, blauw en nog veel meer rustige basiskleuren. Zo’n polo is natuurlijk altijd goed om in de kledingkast te hebben hangen en past dan ook bij iedere gelegenheid. Maar niet alleen basic kleuren zijn verkrijgbaar: de nieuwe polo’s zijn ook te verkrijgen in zomerse felle kleuren die iedere man een vrolijke uitstraling doet geven. Denk aan felrood, blauw en zelfs geel. Deze polo’s zijn ook te verkrijgen in biologische content en daarmee dus goed voor het milieu.

 

Toffe sneakers

Timberland heeft niet alleen winterschoenen, maar ook een rijk assortiment aan sneakers die uitstek kunnen bieden bij het zomerse weer. De sneakers ‘Stadse stijl’ light weight hebben vooral een sportieve look. Deze schoenen lopen erg soepel en licht en dit maakt ze dan ook geschikt voor het warme weer. De Adventure 2.0 sneaker is een meer casual sneaker die lekker loopt en er toch netjes uit ziet. Mooi onder een nette broek en met een polo. Deze schoen is zelf weer in meerdere stijlen te verkrijgbaar van laag tot een hoge modellen.

 

Shorts

Short zijn natuurlijk ook onmisbaar in de zomer. Ga voor de cargobroek met een comfortabele fitting en 2 grote zakken aan beiden kanten. Deze shorts zijn vooral verkrijgbaar in basic kleuren en dus met allerlei bovenstukken te combineren. Ook dit jaar zijn de felle zomerse kleuren weer in en daarnaast zijn er meerdere soorten jeans-shorts verkrijgbaar.

Wil je meer zien van de zomerherencollectie van Timberland of herenkleding online kopen? Surf dan naar de website van Suitable of bezoek 1 van onze fysieke vestigingen in de Benelux, maar ook internationaal!

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.