Gadgets zijn tegenwoordig overal, ook in je huis. Vooral met het Internet of Things steeds meer in opkomst, stijgt de vraag naar Smart Home gadgets. Vraag jij je ook wel eens af wie er voor je huis staat als de deurbel weer eens gaat? Dan heb je deze gadget zeker nodig! De DoorBird is zo’n Smart Home gadget.

Controle

Met de DoorBird kan je op elk moment van de dag controle houden over bijvoorbeeld de pakketbezorging. Daarnaast kan het apparaat bewegingen om het huis registreren. Op deze manier kun je snel ongewenste indringers registeren.

Smartphone of tablet

Zodra er iemand voor je deur staat, krijg je meteen een melding op je smartphone of tablet. Als je die melding opent kan je zien wie er voor je deur staat. Maar je kunt ook met diegene communiceren. Om de persoon binnen te laten, hoef je alleen maar de deur te openen via je smartphone of tablet. Dit betekent dus ook dat je niet perse thuis hoeft te zijn als een pakketje wordt afgeleverd.

De DoorBird

Het idee is heel simpel, in de deurbel zit een HD-camera met een bewegingssensor. Door de bewegingssensor ‘weet’ de DoorBird altijd wat er om het huis heen gebeurd. Het kan je zelfs alarmeren terwijl de bezoeker nog niet eens heeft aangebeld. Daarnaast bevat de DoorBird een 180° infrarood camera, die alle bewegingen kan vastleggen. De DoorBird slaat de personen die bij je huis zijn geweest op. De laatste 20 personen blijven opgeslagen in het apparaat. Voor ongewenst bezoek in de nacht is er een night-vision mode, die je laat zien wie er ’s nachts is langs geweest.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.