Tot voor kort werd de markt overspoeld met tientallen verschillende merken hoverboards. Dit was een goede zaak vooral omdat het hielp de concurrentie te creëren en te de prijzen te normaliseren. Maar dit veranderde al heel snel, en nu zijn er net een handvol hoverboards en merken over. Dit komt voornamelijk door de verschillende negatieve berichten die sommige merken hebben ontvangen voor hun hoverboard. Horror situaties zoals het ontploffen van de boards etc zijn allemaal nog vers in ons geheugen. Hier een lijstje van de 3 beste hoverboards die nu op de markt te vinden zijn.

  1. ANVL Boards Brooklyn Workshop Skatecycle hubless Skateboard – is een interessant model, dat een beetje anders is dan de meeste andere hoverboards. Het maakt gebruik van een ander ontwerp dat het dichter bij een skateboard plaatst. Kijkend naar het model als geheel lijkt het op een futuristisch apparaat met zeer grote wielen en een interessant mechanisme dat het makkelijk maakt om te sturen. Het ondersteunt een maximaal gewicht van ongeveer 220 pond en wordt geleverd met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Het is veel goedkoper in vergelijking met een gewone hoverboard.
  2. Swagtron T1 Hoverboard – is het eerste model geïntroduceerd door het merk. Het is ook de allereerste model die werd gecertificeerd onder de UL2272 norm. Dit betekent dat het een van de veiligste opties op de markt is. Het heeft geen problemen met de accu of moeilijke controles die onverwachte verwondingen kunnen veroorzaken. In termen van het ontwerp van het model is het heel erg vergelijkbaar met het origineel hoverboard. Het heeft 6 inch wielen en 2 onafhankelijke elektromotoren. Om ervoor te zorgen dat het apparaat niet roekeloze wordt gebruikt, is de maximale snelheid beperkt tot 8 mijl. De accu heeft een bereik van 12 mijl, terwijl de oplaadtijd ongeveer 2-3 uur bereikt. Net als bij oudere versies van de hoverboard is ook deze uitgerust met front facing koplampen. Nieuw is de introductie van de SentryShield technologie die de accu beschermt. Ook het systeem is ontworpen om hardware storingen te voorkomen.
  3. Swagtron T3 Hoverboard – is het nieuwste model aangeboden door het merk. Het heeft een verbeterd ontwerp en wordt geleverd met dezelfde UL2272 verklaring dat het veilig is en voldoet aan de nieuwste richtlijnen en veiligheidsvoorschriften.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.