Bjorn Borg? Ja, dat kennen we nu inmiddels wel. Net als de boxershorts van Calvin Klein of Muchachomalo. Tijd voor wat nieuws? Of wil je zomaar eens wat anders voor de afwisseling? Dan zijn onderstaande boxershorts het proberen waard!

Stangata

Wil je vooral dat jouw boxershorts een gunstige prijs hebben? Maar wil je niet inleveren op kwaliteit wanneer je Bjorn of Calvin gewend bent? Dan zijn de Stangata boxershorts van The Sting echt een absolute aanrader. Sterke kwaliteit, hippe prints en een hele gunstige prijs: twee voor nog geev 15 euro!

Bamigo
Ben je een beetje milieubewust? Of wil je het graag worden? Dan moet je zeker eens de boxershorts van Bamigo bestellen. Ze zijn namelijk gemaakt van milieubewust Bamboetextiel. Dat wordt zonder een berg chemicalien en pesticiden vervaardigd, zoals bijvoorbeeld katoen of wol, en is daardoor een stuk beter voor het milieu. Bijkomende voordelen van de Bamboe boxershorts zijn ook nog eens dat het heel lekker zacht zit en hartstikke goed ademt en vocht afdrijft. Perfect dus als je een zweter bent!

ZIKI
ZIKI?? Ja ZIKI! Je koopt ze bij de Action. En je gelooft het of niet: ze gaan (bijna) net zo lang mee als de Boxershorts van Bjorn Borg, alleen kosten de modelletjes van de Action slechts vier euro! En ze zien er nog best wel hip uit ook. Dus wil je prima kwaliteit, een topprijs en toch helemaal bij de mode zijn? Dan moet je zeker eens langs de Action om hun boxershorts te proberen. Schamen hoef je je er in ieder geval niet voor, want heel veel mannen hebben ze inmiddels ontdekt!

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.