Door middel van de warme nazomer in 2018 mochten de winterjassen en de truien nog even in de kast blijven. Iedereen was ook zeer verbaasd door de hoge temperaturen die zo rond de 24 graden lagen, en dat voor in oktober! Maar wat doe je aan als het van de een op de andere dag zo warm is?

Voor zo een bijzonder voorval is het wel noodzakelijk dat je een paar mooie T-shirts in je kast hebt liggen, en daar mogen basic T-shirts natuurlijk niet aan ontbreken. Een mooi en kwalitatief goed basic T-shirt is een kledingstuk dat elke man wel in zijn kledingkast moet hebben.

De basis van basic

Basic T-shirts kunnen prima als ondershirts gebruikt worden, voor bijvoorbeeld overhemden of truien. Deze worden dan vaak voor een extra laagje gebruikt tegen de kou. Maar, mocht het een keer te warm zijn voor een overhemd of trui, kan je dit basic T-shirt ook als normaal shirt gebruiken. Een paar mooie witte T-shirts zijn namelijk heel modieus. Daarnaast is wit een goede basiskleur, waardoor je dit T-shirt op en onder van alles aan kan doen. Andere kleuren voor basic T-shirts zijn zwart en donkerblauw.

Welke basis kies ik?

Nu heb je binnen de categorie basic T-shirts verschillende soorten. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld T-shirts met een ronde hals, een v-hals en shirts met lange mouwen. T-shirts met een ronde hals kan je vaak nog zien als je er een trui of overhemd overheen doet. Mocht je dit niet willen, kun je ervoor kiezen om een T-shirt met v-hals aan te doen. Door middel van de lagere hals is het T-shirt niet meer zichtbaar als je hem ergens onder aan doet. Mocht het echt koud worden kan je nog kiezen voor een shirt met lange mouwen, zodat je het echt niet snel koud krijgt.

Leuk weetjes!

  1. Wist jij dat een T-shirt een T-shirt heet omdat een shirt de vorm van een T heeft?
  2. De spelling van een T-shirt is met een hoofdletter in plaats van kleine letter. Dit heeft te maken met de vorm van de hoofdletter t.
  3. Ken je die gaatjes die zomaar in je shirt komen? Zo rond de plek van je buik? Na veel conclusies te trekken is de oorzaak eindelijk in beeld. Deze gaatjes kunnen komen door je riem, knoop of rits aan je broek.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.