FoodExplore is een gezellig all you can eat-restaurant nabij Utrecht, Vleuten, Maarssen en Leidsche Rijn. Het is gevestigd in The Wall langs de A2. Het restaurant beschikt over een grote parkeerplaats op het dak. De koks van FoodExplore bereiden verse gerechten van over de hele wereld in meer dan 20 verschillende keukens. Door middel van een lopend buffet kunnen gasten de hele avond door hun favoriete gerechten eten.

Het concept

All you can eat in Utrecht, maar dan net even anders. FoodExplore biedt veel verschillende smaken. In meer dan 20 verschillende keukens maken topchefs verse gerechten klaar. Het restaurant is er groot en gezellig. Het biedt ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. Door de bijzondere inrichting, het interieur en de sfeervolle verlichting is het voor iedereen een gezellige avond uit. Er is keuze uit een arrangement van 2 of 3 uur. De prijs staat van tevoren vast en de drankjes zijn inbegrepen. Een avondje naar FoodExplore is een feest voor de portemonnee.

De keukens

Bij FoodExplore kun je verschillende gerechten eten. Je hebt de keuze uit de volgende keukens: Asian district, Bits & Bites, Sushi, Crepe Avenue, Del Fresco, Fruitbooth, Grill, Italiaans, Juice & Smooth, Kebab Grill, Tapas, Sla, Soup Factory, The Dutchie, Pokebowl en nog veel meer. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of je kunt het opscheppen bij FoodExplore. Uiteraard is er ook een heerlijk toetjesbuffet om je vingers bij af te likken.

Speciale acties

Grote groepen krijgen bij FoodExplore extra korting. Hoe groter het gezelschap, hoe meer korting. Daarnaast eet de jarige bij FoodExplore tegen een gereduceerd bedrag.

Een reservering maken

Uiteraard is het mogelijk om te reserveren bij FoodExplore. Dit kan via de website: www.foodexplore.nl. Tevens is het mogelijk om telefonisch te reserveren via: 030-7630888. Zo kun je gelijk speciale wensen aangeven, zoals een tafel aan het raam of een extra kinderstoel. Communiceren via de mail is ook mogelijk: info@foodexplore.nl. Op het dak van het restaurant is een grote parkeerplaats, waar je de eerste twee uur gratis kunt parkeren.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.