Waarschijnlijk heb je het al gezien in winkeletalages of op een online webshop: De SALE is weer begonnen! Voordat we allemaal het nieuwe jaar ingaan behandelen wij in deze blog 5 damesmode trends die in 2019 overal gezien zullen worden in winkels en op de straten tijdens de belangrijke fashion weeks in New York, Milaan, Parijs en Londen. Zo kun je wat inspiratie opdoen voor wat SALE aankopen die aansluiten op de damesmode trends van 2019!

1. Suit it up!
Vrouwenpakken waren dit jaar een groot succes in de damesmode. Verschillende grote merken introduceerden het tijdens de fashion weeks in 2017 voor het nieuwe jaar en grote winkelketens zoals H&M en Zara hebben de trend weer overgenomen, wat dus meer haalbaar was voor een groter publiek. Tijdens de fashion weeks van dit jaar hebben grote merken de vrouwenpakken nog steeds erin gehouden en dus kunnen we nog meer van deze mooie trend verwachten in de winkels!

2. Beige
Of je de kleur nou draagt als trenchcoat, pak of jurk, beige heeft een klassieke en chique uitstraling waardoor het dus ook toepasselijk is voor elke gelegenheid. De kleur beige hoeft dus niet alleen een tijdelijke trend zijn, maar kan dus voor altijd blijven in je kast.

3. Fringes
Deze trend zal je op elke blouse en op de mouwen, tassen, schoenen zelfs kettingen vinden. De bohemian stijl is geeft een mooi en klassiek detail aan je kledingstuk!

4. Printjes
In 2019 kun je over de top gaan met een printjesjurk of als vrouwenpak! In de lente/zomer geven mensen wel wat vaker iets extra’s aan hun outfits, maar met printkleding geef je weer wat meer kleur aan de seizoenen.

5. The 90’s are back!
In 2018 hebben we steeds meer mogen zien dat de damesmode trends van de jaren 90 weer teruggekomen zijn met onder andere fanny packs en oversized truien of broeken. In 2019 word er nog verwacht dat deze trend ook zal blijven, dus houd je oldskool kleding nog in je kast!

Op de nieuwe online webshop Fantastic Fashion voor damesmode vind je deze trends terug! Klik hier om de online webshop te bekijken.

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.