Blockchain is de toekomst, en jij als crypto fanatiekeling weet dat natuurlijk al een tijdje. Maar wat zijn nou de must have gadgets die iedere kenner moet hebben? Wij zochten het voor je uit en kwamen met een lijst van 5 coole items voor op je lijstje.

HTC Exodus

De HTC Exodus wordt ontwikkeld door HTC en wordt de allereerste blockchain smartphone ooit. Het zal draaien op Android en wordt nog voor het einde van het jaar verwacht. Een goed idee om deze blockchain telefoon op je wensenlijstje voor Kerst te zetten dus. De telefoon zal standaard geleverd worden met verschillende blockchain apps en een ingebouwde cryptowallet.

Casio WSD-F10

Het nieuwste Casio model is een supertoffe smartwatch met zeer goede reviews. Hoewel de smartwatch niet direct iets met blockchain te maken hebt kan je er gemakkelijk meerdere applicaties op installeren, waaronder een cryptowallet. Op deze manier draag je jouw investering altijd met je mee, om je pols!

Trezor hardware wallet

Let op! Bewaar jij al je waardevolle cryptocurrency’s online op een externe website zoals Binance? Dan loop je een groot risico. Als websites van deze partijen gehackt worden kan jouw complete investering gestolen worden. De meest veilige optie is het aanschaffen van een hardware wallet, zoals de Trezor of de Ledger S. Met behulp van deze gadgets sla jij jouw crypto’s direct op de blockchain, in plaats bij een externe partij.

Laptop stickers

Op het internet zijn zeer mooie designs te vinden, van al je favoriete cryptovaluta. Laat al jouw collega’s zien in welke techniek jij gelooft. Je krijgt gegarandeerd vragen naar je hoofd, maar misschien ontdek je dat je toch veel gemeen hebt met die collega waar je eerder weinig contact mee had!

 

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.