Gadgets, gadgets en nog eens gadgets. Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker voorbijkomen. De helft van de gadgets zijn leuk maar verder niet echt nuttig, maar hoe zit het dan met de andere helft? Dat zijn de gadgets waar je nooit iets van hebt geweten maar die bepaalde dingen echt een stuk gemakkelijker of leuker maken! Na goed research te hebben gedaan naar de aller- maar dan ook allerleukste gadgets laten wij de selectie graag zien.

1. De smartphone printer

574346460305298015_4cbb4d6ac040

We beginnen meteen met ons persoonlijke favoriet, de smartphone printer! Een verjaardag gepland en een super leuke foto van jou en de jarige op je mobiel staan, maar heb je geen tijd om dit met veel moeite op de  computer te krijgen? Het resultaat is meestal ook niet al te best, een foto op slap dun papier is nou niet echt een goede binnenkomer. Dit probleem komt ons in ieder geval wel een beetje bekend voor. Met deze gadget print je snel de foto uit via je mobiele telefoon of tablet en kun je hem ook direct bij het cadeautje voegen. Het apparaatje is lekker klein en dus ook gemakkelijk mee te nemen. Dit product is onder andere te koop bij Urban Outfitters.

2. De pocketprojector

801143p

Deze gadget is niet direct één van de goedkopere gadgets maar zeker wel een goede investering. Het is voor zakelijk gebruik ook een zeer gemakkelijk item. Je kunt de projector namelijk makkelijk meenemen en zo bestanden vanuit je mobiel snel projecteren. Ook is de projector handig als je lekker een film wilt kijken of met vrienden wilt gamen, maar een laptop voor 5 personen toch wel een beetje klein wordt. Door het filmpje bijvoorbeeld op je mobiel te downloaden kun je de projector zo op de muur schijnen en heb je een stuk groter beeld. Er zijn speakers bij ingebouwd dus je hoeft je geen zorgen te maken over het geluid! Je kunt dit artikel bij onder andere brookstoon kopen.

3. De ready to roll keyboard

cb5b7aa05030bc3ab2f04c32e73b851a

Dit is een toetsenbord dat je gemakkelijk kunt oprollen zonder gevolgen. Zo kun je overal snel aan het werk, het toetsenbord werkt met bluetooth en kun je gebruiken voor je iphone, ipad, ipod, laptop en ga zo nog maar even door. Naast dat het een erg handig item is, ziet het toetsenbord ziet er ook nog eens super leuk uit! Over morsen of een lekkende beker hoef je je geen zorgen te maken, het toetsenbord is waterproof! Dit artikel kun je kopen bij Henribendel.

 

Over de auteur

lifestylers.nl is een stijlvol lifestyle magazine over fashion, interior, travel, gadgets, food, health & news.